Начало За нас Услуги Специалисти Контакти

Други услуги

Трудова медицина

Комплексни програми

Лечение на наркомании

Какво се печели чрез МЦ Евроздраве АД?

 • Преди всичко гарантиран достъп до високо квалифицирани медицински специалисти и апаратура.
 • Навременна точна диагностика.
 • Превантивно и системно лечение.
 • Пестене на време, пари и на неудобствата по прехода, на униженията и рисковете на черния пазар в медицината.
 • Задължителни медицински дейности:

  Задължителни медицински дейности съгласно действащото законодателство

 • Преди всичко гарантиран достъп до високо квалифицирани медицински специалисти и апаратура.
 • Навременна точна диагностика.
 • Превантивно и системно лечение.
 • Пестене на време, пари и на неудобствата по прехода, на униженията и рисковете на черния пазар в медицината.
 • Разширени медицински дейности:
 • Трудова медицина (замерване на фактори на работна среда и оценка на риска) - 45лв. на 1 служител за 1 година.
 • Разширени медицински профилактични прегледи и изследвания: прегледи от лекари специалисти вътрешни болести, очен, ушен, невролог и хирург, ЕКГ, кръвна картина 11 показателя, изследване на урина – цена 62лв. на 1 служител за 1 година.Към този пакет Ви предлагаме безплатно компютърно изследване на зрението (авторефректометрия) и ултразвуково изследване на коремни органи (УЗД).
 • По желание на работодателя може да се извърши І-во или ІІ-ро ниво на здравно обслужване.

  Профилактичните прегледи могат да се провеждат на място във Вашата фирма /без авторефректометрията/ или на територията на МЦ Евроздраве, като дневния капацитет е 40 човека. Предимството на разширените профилактични прегледи пред задължителните е, че се получава бърза цялостна обективна оценка на здравния статус на служителите и възможност за превантивни диагностични и лечебни мерки с цел предотвратяване на развитие на тежки заболявания и усложнения.

  Абонаментно целогодишно амбулаторно и болнично лечение:

  Това ниво може да се извърши допълнително към І-во или ІІ-ро ниво. Подходящо е за Висшия менеджърски състав, както и за всички служители. Големи фирми като Зл. Панега Титан цимент и Електроразпределение столично АД дават на служителите си възможност и средства да се лекуват и по ІІІ-то ниво. Изборът на това ниво дава допълнителна мотивация на служителите Ви за повишаване качеството на работата и повишаването на самочувствието им, че работят за Вас. Включва доболнична медицинска помощ от всички видове специалисти и необходимите клинични лабораторни и инструментални изследвания приоритетно за вашите служители без направление от личен лекар, болнично лечение в клиниките на ВМА София за заболяванията по клинична пътека, приоритетно без записване.

  Цена: 25лв. на 1 служител на 1 месец.

  В тази цена не се включват високоспециализираните дейности и консумативи за тях, предоперативно, интраоперативно и следоперативно наблюдение и стационарно лечение за заболяванията, за които няма клинични пътеки. В тези случаи МЦ Евроздраве осигурява бързо и ефективно извършване на тези дейности, след допълнително договаряне, индивидуално за всеки случай на цените на здравните услуги.

  Провеждане на диагностично оздравителни програми:

  Провеждане на диагностично оздравителни програми за измерване на ниво на оксидативен стрес и антистрес програми, профилактика на туморни заболявания, чрез изследване на туморни маркери, рехабилитационни и SPA програми в балнеологични центрове на море и планина, осигуряване на въздушен специализиран транспорт при злополуки, здравно обслужване на семействата Ви.Това ниво е подходящо за Ръководния състав на фирмата Ви.Цените са по допълнително договаряне, индивидуално в зависимост от услугите.

  © МЦ Евроздраве АД 2003-2018, всички права запазени
  Карта на сайта


  Сайтът е изработен от Motion уеб дизайн  Сайтът се хоства от Motion уеб хостинг